Geschiedenis

Marcello Velletri komt uit Savelletri di Fasano, een typisch Italiaans vissersdorpje en badplaats, in de hak van de laars, de streek Apuglië.

Hij is kok en pizzabakker van beroep en komt in 1982 naar Nederland. Hij ontmoet Liliane en samen besluiten ze een pizzeria ristorante te beginnen in het oude wolhuisje van Krommenie op het Vlietsend. Een jaar later komt Marcello’s broer, Damiano naar Nederland om mee te helpen in de goed lopende pizzeria.

Na 17 succesvolle jaren is het tijd voor iets nieuws. Uiteindelijk werd gekozen voor een verhuizing naar de oude drukwinkel van het vroegere Knijnenberg.
Er is maanden hard gewerkt om de oude drukwinkel om te toveren tot een mooi restaurant en tot onze grote vreugde is dat goed gelukt!

 Ons restaurant is gesloten vanaf 1 mei 2019!
Na 30 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt, hebben wij besloten ons restaurant over te dragen aan Marcello's broer Damiano en zijn vrouw Maritere. Zij zullen, na een korte verbouwing van twee maanden, verhuizen van Vlietsend naar ons adres en starten met pizzeria/ ristorante/ bezorgen/ afhaal en catering Damiano Gastronomia. Wij wensen Damiano en Maritere een mooie toekomst toe op deze warme plek.
 
 Contact

info@damarcello.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag gesloten

Volg ons op > Facebook iens