Nieuws

Maandmenu uit het Noord-Hollands Dagblad 28/03/2014

        

Deze maand kregen wij een prachtig artikel in het Noord-Hollands Dagblad. Zoals hierin te lezen was hebben wij een bijzonder maandmenu samengesteld.

Truffelweek 10/11/2012

Het is zover! Volgende week, woensdag 14 november tm zondag 18 november organiseren wij onze truffelweek. Vorig jaar was onze truffelweek een groot succes en velen van u hebben reeds gevraagd wanneer wij dit weer gaan organiseren. De wintertruffel liet wat op zich wachten door de droge en warme zomer, maar nu is het dan eindelijk zover. Hier kunt u ons mooie truffelmenu alvast lezen en hoop u smaakpapillen hiermee te prikkelen, zodat wij u, gedurende deze speciale week, mogen ontvangen in onze in gezellige restaurant. Mocht u interesse hebben in deze truffelweek dan vragen wij u vriendelijk telefonisch te reserveren en te vermelden dat u van ons truffelmenu gebruik wenst te maken. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten tijdens deze toch bijzondere truffel dagen of natuurlijk een andere keer om onze nieuwe menukaart weer uit te proberen.

Ci vediamo, Marcello en Liliane Velletri

 

Nieuwe website 28/09/2012

Welkom op onze nieuwe website! Wij zijn heel blij met onze nieuwe website, op deze nieuwspagina kunt u in de toekomst ook meer informatie vinden over bijzondere thema of feestavonden.

 

Op woensdag en donderdag serveren wij, naast onze menukaart, een pastaproeverij van 2 pasta's voor        € 14,95 of voor de pizzaliefhebber, pizza!!
 

Contact

Zuiderhoofdstraat 72 1561 AP Krommenie

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur.

Reserveren

Bel. 075 621 68 05

Volg ons op > Facebook iens