Restaurant

Op 16 december 2005 openden Marcello en Liliane de deuren van hun geheel nieuwe restaurant. Een restaurant waar u in een mooie warme ambiance kunt genieten van de mediterraanse kookkunsten van Marcello, welke met trots worden geserveerd door onze vriendelijke bediening.

Het restaurant is geopend woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Maandags en dinsdags gesloten (speciale feestdagen meestal geopend).Voor groepen vanaf 15 personen stellen wij een speciaal menu samen en gaan wij ook op onze sluitingsdagen open.

Vanaf zomer 2007 is ons oude pand op het Vlietsend ons nieuwe afhaaladres. Damiano neemt dan zelfstandig de afhaal, catering en Italiaanse delicatessen voor zijn rekening in: Damiano Gastronomia Porta Via.Voor meer informatie zie www.damianoGPV.nl.

 Ons restaurant is gesloten vanaf 1 mei 2019!
Na 30 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt, hebben wij besloten ons restaurant over te dragen aan Marcello's broer Damiano en zijn vrouw Maritere. Zij zullen, na een korte verbouwing van twee maanden, verhuizen van Vlietsend naar ons adres en starten met pizzeria/ ristorante/ bezorgen/ afhaal en catering Damiano Gastronomia. Wij wensen Damiano en Maritere een mooie toekomst toe op deze warme plek.
 
 Contact

info@damarcello.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag gesloten

Volg ons op > Facebook iens