Truffelmenu

Het is weer zover, de truffel periode in Italië is weer aangebroken en dus zijn wij er ook weer klaar voor! Wij zijn weer druk in gesprek met onze truffeljagers en hebben besloten onze truffel tweeweekse te laten starten vanaf vrijdag: 9 november tm zondag 18 november  november(maandags en dinsdags gesloten). De truffels worden binnen 24 uur vanuit Italië naar Nederland verstuurd en dus gedurende deze periode serveren wij uitsluitend het truffelmenu en voor gasten die niet van truffel houden laten wij de truffel weg over het 4-gangenmenu.


Wij hebben deze week geen pastaproeverijen, pizza verkoop of à la carte. Hieronder kunt u het truffelmenu openen dat Marcello dit jaar weer met zorgvuldigheid heeft samen gesteld. Het ziet er weer heerlijk uit! Natuurlijk hebben we verder gezocht naar heerlijke wijnen om dit mooie menu te begeleiden. 

Download hier ons truffelmenu:

 

 Ons restaurant is gesloten vanaf 1 mei 2019!
Na 30 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt, hebben wij besloten ons restaurant over te dragen aan Marcello's broer Damiano en zijn vrouw Maritere. Zij zullen, na een korte verbouwing van twee maanden, verhuizen van Vlietsend naar ons adres en starten met pizzeria/ ristorante/ bezorgen/ afhaal en catering Damiano Gastronomia. Wij wensen Damiano en Maritere een mooie toekomst toe op deze warme plek.
 
 Contact

info@damarcello.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag gesloten

Volg ons op > Facebook iens