Parmezaanse kaas vierdaagse
Da Marcello pop-up event
Parmezaanse 4 daagse - donderdag 13 t/m zondag 16 februari
Cari amici di Da Marcello,
Wat hebben wij een heerlijke kerst gehad, natuurlijk was het altijd heel speciaal om met alle gasten kerst te vieren, maar nu een keer, na 31 jaar, met onze zoons, hun vriendinnen en de familie dat was heel bijzonder.
Na een superleuke truffelweek, afgelopen November, op naar wat we u beloofd hebben, een Parmezaanse kaas vierdaagse. Wij hebben met de truffelweek genoten om weer even aan lekker bezig te zijn met mooie gerechten en wijnen, plus dat het zo leuk was om de meeste van u weer terug te zien. Ook Nils en zijn team, van de Chipping Inn waren heel enthousiast, dat kon je ook wel merken door de fijne samenwerking die we met elkaar hadden. En dus een vervolg!
Dit keer houden we een Parmezaanse kaas vierdaagse. We hebben weer een mooi viergangenmenu gemaakt met als hoofdgerecht, een heerlijke tagliatelle, aan tafel bereidt in een Parmezaanse kaas, afgeblust met Vecchia Romagna brandy, door Marcello! Velen van u weten reeds hoe leuk en hoe lekker dat is. Natuurlijk is er wederom, indien gewenst, een mooi wijnarrangement beschikbaar.
We hebben besloten om deze Parmezaanse kaas vierdaagse te starten op donderdag 13 februari tm zondag 16 februari as. Op het zelfde adres als onze truffel-popup: Bij het restaurant van de Zaanse golfclub, restaurant Chipping Inn, op de Zuiderweg 68A, 1456 NH Wijdewormer.
Voor reserveringen, dit is wel gewenst, kunt u naar dit mailadres, info@damarcello.nl, mailen of bellen naar Liliane 0646294479 of naar Restaurant Chipping Inn 0299479123. ( Eventuele diëten/ allergenen kunt u bij de reservering doorgeven)